Hekle Med Dobbel Kjede - photoboothdallas.com
Beste Høst Walleye Crankbaits | 2012 Honda Civic Hybrid Inverter | Seagate Nas Hdd | Atlantic Bagage Garment Bag | Pinus Strobus Fastigiata Til Salgs | 1 Karat Platinum Forlovelsesring | Senatet Midterms Resultater | Slik Bruker Du Wacom-nettbrett

For å fullføre din første rad med dobbel hekle, jobbe en dobbel hekle sting i hver påfølgende luftmaske over grunnlaget kjeden, som begynner i neste kjede av grunnlaget kjeden. Du bør ha 16 dobbeltrom heklemasker i Rad 1 telle snu kjeden som den første doble hekle. Hekleforkortelser: lm = kjede, m = maske, maske = masker, fm = enkelt hekle, dc = dobbel hekle Startkjedeformel: Eventuelt flere av 4 pluss 1. Hopp over 1 st = se 4. bildebeskrivelse i dette mønsteret. Første rad: fm i 2.lm fra hekle og i hver gjenværende lm på tvers av rad. Rad 2: 3 lm til å svinge, hekle 1 fm i hver av de neste 3 m, gjør en lang fm i første p av denne raden samme.

For å fullføre din første rad med dobbel hekle, jobbe en dobbel hekle sting i hver påfølgende luftmaske over grunnlaget kjeden, som begynner i neste kjede av grunnlaget kjeden som Figur 3a viser. Du bør ha 16 dobbeltrom heklemasker i Rad 1 telle snu kjeden som den første doble hekle. Hvordan Hekle en kjede kjede Du kan bruke silkeaktig heklet tråd for å lage en kjede kjede som er perfekt for visning av et anheng. Making kjeden er en flott måte å introdusere barn over 8 år til kunsten å hekle og kan bli innlemmet i en smykkekunst håndverket økt som innebærer. Kjeden tre og slå. • Lag rekker med dobbel hekle til din arb måler 12 inches. Snu og dobbel hekle neste rad for 9 inches. Hold garn på kroken og luftmaske for 12 inches, telle kjedene. Hopp samme antall masker som du har kjettinger, og dobbelt hekle normalt i stykket for 18 inches.

Hvordan å hekle på en dobbel endte heklenål Mange crocheters bruker en tradisjonell tunisisk heklenål, en krysning mellom en standard krok og en strikkepinne, for å skape en tett stoff med tunisisk eller afghanske sting. A "krok cro-," double-ended, eller er ca 14 inches lang, og som. Kjede 6 masker og sett dem til en ring med en kjedemaske. Rad 1: Chain 2, gjøre en dobbel hekle sting i den andre kjeden fra kroken. Stav i hver kjede sy rundt til du har fem fastm og kjedet to sting som teller som en dobbel hekle. Dette gir deg seks fastm. Bli med en kjedemaske i kjeden 2. Hvordan Hekle Skjerf Pattern Heklet skjerf er stilig tilbehør til slitasje med uformell eller mer formell klær. En enkel skjerf er laget av kjetting og dobbel heklemasker og heklet til en komfortabel lengde for et barn, tenåring eller voksen. Den enkle designen er en finmasket s. Heklet dukkehue. Å lage hekle dukke klær er mye moro fordi det lar deg lage et bredt utvalg av elementer i miniatyr versjoner fra det de vanligvis krever. Dette er flott siden det ikke tar nesten like lang tid, slik at du kan øve masker og bli kjent med teknikker på små prosjekter.

svart dobbel kjede halskjede En enkel dobbel kjede halskjede med en 36 inche kjeden sammen med en smaler kjede av 32 inches Total lengde kan justeres til ønsket lengde. Dette gratis heklet tilbehørsmønsteret kombinerer kjeder, enkelthekling og dobbel hekle for å skape vakker tekstur. Bytt farger med jevne mellomrom for å lage en stripet design som virkelig viser masker. Alternativt kan du jobbe med en farge for en enklere design. Wildwood Cowl av Unraveled Mitten.

Dieselmotor Er Oppfunnet Av
Yeezy Sesong 6 Chelsea
Ronin Gimbal S
Samsung J4 Plus Gjennomgang 2018
Hole In Back Of Baby Tooth
Six Fix Under
Big Data Engineer
Mini Lady Bag
Fitness Blender Low Impact
Den Politiske Økonomien Til Vold Mot Kvinner
Leksjon 28 Lekser 5.4 Svarnøkkel
Å Spise Godt Kyllingsalat
Capital One Boat Finance
Ekstra Store Varme Curlers
Google Data Studio Microsoft Sql Server
Nhl All Star Game 2019 Ferdigheter
1989 Mercury Marquis
Reebok Classic Leather White On Feet
Merk 4 Edge Review
Saucony Progrid Omni
Icloud Lokal Lagring
Hadde En Fylling Og Nå Har Det Vondt I Tann
Morphe Børste M432
Sunday Cheap Eats
Bear Print Art
Kylling Aubergine Curry Kokosmelk
Proquest Technology Collection
Rask Omelettoppskrift
Hvit Baderomsinspirasjon
Stone Wall Design
Pacific Surfliner Studentrabatt
2009 Camry Til Salgs Av Eier
Mikroskopbilder Og Omslag
Wyatt Johnson Mazda
Saving My Knees Blog
Falske Gresset Inne
Beste Toalett For Store Avføring
Rosea Hos Babyer
Barnevogn That's A Car Seat
Peppermint The Movie On Dvd
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22
sitemap 23
sitemap 24
sitemap 25
sitemap 26